Projekti & tekijät

1959 valmistunutta kivitaloa remontoimassa ovat kolmenkympin rajapyykin ylittänyt aviopari. Uusioperheeseen kuuluu yhteinen alle vuoden ikäinen poika sekä murrosikään valmistautuva miehenalku, joka pääsee myös remonttiavuksi.

Rinteeseen valmistuneessa talossa on kolme kerrosta, maanvaraisella betonilattialla varustettu alakerta/ autotalli sekä kaksi asuinkerrosta, joista ylimpään tehdään kaksi isoa huonetta (toiseen toiveissa iso oleskelu-/elokuvahuone) ja keskikerrokseen kaksi makuuhuonetta, yhdistetty olohuone/keittiö, kodinhoitohuone sekä kylppäri ja saunatilat. Lisäksi talon päädyssä on erillinen kaksio, joka tullaan remontoimaan vuokrausmielessä.

Talo vaatii mittavan remontin, koska viimeisimmät vuodet se on ollut tyhjillään ja muutenkin lähes kaikki on alkuperäistä.

Nykyään pinnalla oleva maalaisromanttinen tyyli ei sovi meidän makuumme, joten ruusujen ja pastellisävyjen tilalla tullaan näkemään rouheaa pintaa, ruosteista metallia ja kirkkaita värejä yms. DIY- henkistä sisustamista.

 

4 thoughts on “Projekti & tekijät

  1. Moi voitko kertoo tuosta vahvistimen kuvan pätkimisestä..iIsellä yamaha tekee samaa??

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

3 + 4 =