Kätevät säilytysratkaisut ja rustiikkinen tunnelma

Olen tässä tänään katsellut ihastuttavaa kotiamme ja ajattelinkin esitellä teille käteviä säilytysratkaisuja sekä hurmaavia yksityiskohtia. Esittelen teille samalla uuden kännykkäni äärimmäisen tarkkaa sekä laadukasta kameraa.

Olohuone

Olohuone

Ensimmäisenä esittelyssä on olohuoneemme. Tässä kätevässä tilassa yhdistyvät mukava seurustelu sekä tankotanssi, jota mahdolliset vieraat voivat seurata tyylikkäästä säkkituolista tai rustiikkisen tikkuiselta toimistotuolilta. Jos aika antaa myöten, voi tapetista samalla repiä suikaleita ja heitellä niitä isännän stringien sisään.

Keittiö

Keittiö on kodin sydän. Tilavassa keittiössämme on mukava kokkailla isommallakin porukalla. Astioiden tiskaaminen on paras palkinto mitä saatat kuvitella saavasi tässä keittiössä tapahtuneen kokkailun jälkeen.

Yöpöydät keittiössä, why not?

Yöpöydät keittiössä, why not?

Talon rentouttavimpaan paikkaan johdattelee zen-henkinen kipsilevypolku. Pyykit saat kätevästi ripustettua kissan ulostusastian, tyhjän pakastimen ja pölyisten arkistokaappien läheisyyteen. Kattovalo tuo tunnelmaa vaikka siihen ei sähköjä tulekaan (ekologisuus).

"ÄläAstuTähänKohtaan-kori"

”ÄläAstuTähänKohtaan-kori”

DSC_1229

 

 

 

 

 

 

 

SÄILYTYSRATKAISUT:

Seuraavaksi näette moderneja tilaa säästäviä säilytysratkaisuja. Nämä säilytystilat ovat suunniteltu nykyajan kiireisille ihmisille. Tavarat ovat helppo löytää ja ne ovat loogisessa järjestyksessä (vähän niinkuin tämän blogipäivityksen kuvatkin).

DSC_1237DSC_1235DSC_1236DSC_1243DSC_1239

DSC_1244

 

DSC_1233DSC_1238

SISUSTUKSEN YKSITYISKOHDAT:

DSC_1228

Rustiikkinen tapetti eteisessä houkuttelee astumaan peremmälle

eriparitekstiilit tuovat leikkisyyttä

Eriparitekstiilit ympäri asuntoa tuovat leikkisyyttä

Mitä et voi piilottaa, korosta sitä.

Mitä et voi piilottaa, korosta sitä.

Biedermeier-nurkkaus henkii ylellisyyttä

Biedermeier-nurkkaus henkii ylellisyyttä

 

Tällaiselle pilkun viilaajalle on onni asua näin järjestelmällisessä ja siistissä kodissa, tyylikkyydestä puhumattakaan. Toivottavasti tämä päivitys sai teissäkin sisustuskärpäsen heräämään.

Adios!

-S

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

− 3 = 2