Talkoohommia ja illanviettoa

Ensimmäinen osa remontista piti olla valmiina 16. toukokuuta ja täytyy kyllä sanoa, että toista aikataulua emme millekään remontille enää tee…meinasi hieman kiire tulla ja viimeiset viikot meni aika lailla aamusta iltaan jotakin tehden.

Lauantaiaamu starttasi miljoonilla pikkuhommilla ja juuri kun saimme paikat valmiiksi, niin pihaan hurahti ensimmäinen auto. Puolen tunnin päästä olikin piha täynnä ahkeria talkoolaisia, ihan yllätyimme porukan määrästä! Vielä kerran kiitoksia kaikille avustajille ja eritoten Wilmalle ja Jesselle jotka ovat olleet suurena apuna koko remontin ajan!

WP_20150516_005

Parin tunnin aikana oli pihaan pystytetty trampoliini, omenapuut siistitty, rakennusjätteitä polteltu ja monta muuta asiaa laitettu kuntoon.

Eero tulta vartioimassa.

Eero tulta vartioimassa.

Wilma ja Panu irroitteli naulat laudoista...

Wilma ja Panu irroitteli naulat laudoista…

...ja Olli sirkkelöi puut pätkiksi.

…ja Olli sirkkelöi puut pätkiksi.

Talkoiden jälkeen oli tarjolla perinteisesti hernekeittoa ja pannukakkua jonka jälkeen lämmiteltiin sauna. Sitten olikin vuorossa ”Näris-baarin” avajaiset joita vieteltiin kosteahkoissa tunnelmissa.

WP_20150516_020

Aiheeseen liittyen oli myös järjestetty baariaiheista ohjelmaa, mm. limboamista ja tottakai myös baaritiskillä iskeminen kuului asiaan…tällä kertaa ei vaan saanut kohdetta valita itse.

Muutama julkkis

Millä iskurepliikillä sinä saisit Päivi Räsäsen jalat veteliksi? 😀

IMG-20150517-WA0008[1]

Päivä oli kaikkinensa erittäin hauska ja ainakin omasta mielestä hyvin onnistunut, seuraavana aamuna olikin sitten hyvä testata uusi leffahuone ja hyvinhän tuo leffa säkkituolista käsin maistui! Kohta tulee myös juttua valmiista osasta taloa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

− 3 = 1